Betalen
Uw bestelling kunt u betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder aanmelding.


Overschrijving
Wanneer u voor overschrijving kiest kunt u het bedrag overmaken op onderstaande rekening. Vermeld bij de overschrijving uw bestelnummer voor een snelle afhandeling.
• Rabobank: Varsseveld 1309.47.024 

Pin of Contant
Bij het afhalen van uw bestelling kunt u natuurlijk ook pinnen of contant betalen bij ons in de shop.

Bezorgen
Bestellingen worden door PostNL thuisbezorgd. De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de naaste buren afgeleverd. In een dergelijk geval wordt hiervan in de brievenbus van de Geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten. Bij uitreiking aan buren zal het vervoer en de verantwoordelijkheid van PostNL onder de Vervoersovereenkomst zijn geëindigd.

Als uitreiking aan één van de naaste buren evenmin mogelijk blijkt dan wordt in de brievenbus van de Geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten, waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn de Geadresseerde zich in het bezit van de bestelling kan stellen.

Bezorging vindt uitsluitend plaats in Nederland tijdens werkdagen en op zaterdag. Op feestdagen wordt niet geleverd.

Pakketten worden aangetekend en vezekerd tot 500 euro verstuurd. Voor ontvangst is een handtekenig nodig. De tarieven beginnen vanaf 8,05 euro.