caravans

Oldtimer Adria 410 SLT

€ 999,00

Afdrukken

Inruil mogelijk

Deze prachtige Adriaan die altijd droog onder afdak heeft gestaan is in een prachtige staat.Alle boekjes zitten erbij incl oude kenteken. Alles is kompleet en werkt goed. Oude eigenaar die is zuinig op zijn spullen. Deze prachtige oldtimer caravan glimt van buiten en van binnen. Helaas zit er barst Voor meer vragen mag u altijd even bellen of appen. Tel 0614958941 als u de caravan wil zien dan kan dat natuurlijk.

Hij staat aan de oostelijke oude aaltenseweg 16 in varsseveld.

In 1965 bouwde de toen nog Joegoslavische firma IMV het eerste prototype van een Adria-caravan. Deze werd gepresenteerd op een beurs in Stockholm. Een tweede, iets ronder vormgegeven model volgde in datzelfde jaar. Kort daarop werd overgegaan op de serieproductie van het type dat nog jaren gehandhaafd zou worden. In 1967 werd de productie verhoogd naar 2 caravans per dag en in 1968 begon de export naar Nederland.

In 1970 kregen de Adria-caravans de karakteristieke blauwe band op vensterhoogte en bij de De Luxe-modellen zijn alle ramen in dubbel glas met een blauwe kleuring uitgevoerd, voor de wintersportgangers een hele verbetering. In oktober 1972 werd een nieuwe caravanfabriek geopend in Brežice en twee weken later nog een in het Belgische Deinze. Fabrikant IMV was op dat moment de grootste Joegoslavische exporteur dankzij de Adria-caravans en had zeven dochterondernemingen in het buitenland.

Technische gegevens:

 

Merk: adriaan
Type:  410 SLT
Bouwjaar: 1983
Maximum massa voertuig: 850 kg 

Caravan 531 CM

Breedte 204 CM

Indeling:


- Achterin: 4 pers zit
- Middenin: hang-/legkast, kachel, keuken
- Voorin: klein zit

Voorin 4 pers zit

Aantal slaapplaatsen: 4

 

Accessoires:

 

Dakluik
Kachel
Openslaande ramen
Reservewiel
Voortentlamp

Stekker: 7 polig

Inruil van uw caravan of vouwwagen is mogelijk.

 

Wilt u binnenkort uw Caravan verkopen?

Wanneer u uw Caravan verkoopt aan Wisselink Varsseveld bent u altijd verzekert van een marktconform bod en een vlotte afwikkeling.

Wisselink Varsseveld heeft interesse in alle soorten Caravans. Het is geen probleem als deze defect of beschadigd zijn. Ook zijn wij geïnteresseerd in mooie jonge Caravans. Door ons zeer uitgebreide netwerk van klanten in zowel binnen- als buitenland kunnen wij alle Caravans gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Ido Wisselink

oostelijke oude Aaltenseweg 16

7051 HA

Varsseveld

0315-2431629

06-14958941